Om oss

Erfarenhet och kunskap om trägolv

Vi är ett ledande företag inom golvbranschen och vi erbjuder professionella tjänster inom golvläggning och golvslipning. Sedan 90-talet har vi hjälpt fastighetsägare och privatpersoner i Stockholms län med kvalitetsarbeten. Vårt golvläggningsföretag har en lång och gedigen erfarenhet av golvläggning och golvslipning. Med ett team av kunniga, dedikerade yrkesmän strävar vi ständigt efter att leverera högkvalitativa tjänster och produkter. 

Vårt mål är att alla kunder blir nöjda med slutresultatet vilket är anledningen till varför vi satsar så mycket på detaljer och noggrann planering. Vi tar hela processen från start till finish. Med vårt gedigna rykte som expert inom golvslipning kan vi garantera de bästa resultaten varje gång.

Hör av dig till oss för att beställa offert!

Ditt gamla golv blir som nytt

Golvslipning är en bra metod för att upprätthålla en hög livslängd på dina trägolv. Att slipa ett trägolv kan ta bort mångårigt slitage och göra golvytan jämnare. Genom att behandla det nyslipade golvet med vax, olja, lut eller lack skyddar du golvet mot skador, smuts och slitage. Slipning och ytbehandling ger en helt ny finish och glans till träet. Golvet blir som nytt igen. Genom att ta hand om trägolvet regelbundet kommer du bevara det snygga utseendet i flera år framöver.

God kvalitet till rimliga priser

Vi erbjuder professionell service och god kvalitet till rimliga priser. Hos oss hittar du ett brett utbud av tjänster där vi alltid håller hög standard gällande slutresultatets slitstyrka och design. Våra tjänster kan skräddarsys baserat på det specifika projektets behov så att de ger det mest optimala resultat.

Vi har 5-års garanti på alla våra golvarbeten så du kan känna dig trygg med att vi levererar ett bestående och tåligt resultat. 

Hos oss kan du ta del av ROT-avdraget vilket ger dig möjlighet att dra av en del av arbetskostnaden. Det gör vår golvslipning till en mycket bra affär för dig.

golvslipning stockholm

Hör av dig till oss för kvalitativa golvtjänster!